21 maart opening beweegtuin

Bij de Omringlocatie Buitenveld in Julianadorp wordt de beweegtuin op 21 maart op feestelijke wijze de officieel geopend. Tevens kunnen senioren hun fitheid laten testen.

Het project ‘Julianadorp in beweging” is opgezet om senioren uit Julianadorp uit te dagen om meer te gaan bewegen. De wens van de inwoners van Julianadorp is om in een beweegtuin te gaan bewegen, maar ook dat er een breder beweegaanbod zou komen voor de oudere doelgroep. Die tuin is nu gerealiseerd en aangelegd bij de Omringlocatie Buitenveld. Daarnaast zijn er ook diverse initiatieven georganiseerd zodat we een breder aanbod van activiteiten kunnen bieden.

Viert u mee?
Senioren worden uitgenodigd om onder deskundige begeleiding te gaan sporten. Vanaf 14:30 staan de deuren open en kunt u alvast een kijkje nemen in de beweegtuin en om 15:00 uur zal de beweegtuin officieel worden geopend. Aansluitend is er de mogelijkheid om met een demonstratie les mee te doen, een workshop gezonde voeding te volgen en aan een fittest mee te doen.

Fitheidstest
Vanaf 15:30 uur zijn de deuren van de fysio-ruimte in Buitenveld geopend waar senioren hun fitheid kunnen laten testen. Tijdens deze test wordt de bloeddruk en de algemene fitheid gemeten en een advies voor een beweegactiviteit meegegeven. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs tussen 15:00 uur en 18:00 uur. In het restaurant van Buitenveld staan diverse sportverenigingen en organisaties met informatie over de verschillende beweegactiviteiten.

Meer informatie via: Lydia van Noord van Team sportservice Den Helder www.teamsportservice.nl/denhelder. Tel: (0223) 68 47 26

 

Partners

Classic Gym
JVC Julianadorp
Budowaza
Dieet & Co
Mee & De Wering
TVJ Julianadorp
Omring
Teamsportservice Logo Horizontaal CMYK
Ballet en Dansstudio Chantal